Najnovšie recenzie zo sekcie Telové krémy
- krém sa ľahko rozotiera ,
- pleť ostáva svieža , napnutá
Uriage Xémose relipidačný upokojujúci krém pre veľmi suchú citlivú a atopickú pokožku Nourishes, Protects, Soothes Itching Sensations 200 ml
super krém na suchú pokožku
dobre vyživuje a premastí,zvláční suchú,namáhanú pokožku
- Jemná svieža vôňa
- dobre sa vstrebáva v porovnaní s klasickou verziou
- zabezpečuje aj hydratáciu aj premastenie suchej pokožky
používam dlhodobo a veľká spokojnosť
Výrobky kozmetiky Rituals používam pár rokov a som veľmi spokojná. Krémy nezanechávajú mastnú pokožku, ľahko sa vstrebávajú a majú príjemnú dlho trvajúcu jemnú vôňu, čo je pre mňa veľmi dôležté. Mne vyhovuje vôňa kolekcie Mehr, je decentná. Aj kolekcie Happy Budha, Namasté a Dao krém na nohy majú (mali, niektoré už asi nie sú v ponuke) vynikajúce vlastnosti.
- Vysoko kvalitný výrobok preto ho odporúčam aj ostatným.
- používam dlhodobo, bez výraznej vône,
- Naozaj vôňa ruží, a príjemné na pokožku.
- Naozaj vôňa jazmín.
- Príjemná vôňa, pokožka je po ňom fajn jemná.
- Ja osobne som veľmi spokojný. Produkt používam cca 5 rokov
Produkt bol ako darcek, ktory velmi potesil
je to čo som chcel
- krém odporúčam všetkými desiatimi, ani lieky mi nezabrali na bolesť chrbta a krčnej chrbtice, až kým som nevyskúšala tekutú náplasť
produjt odporúčam, naozaj pomáha na bolesť, mne osobne na chrbticu
- príjemná vôňa, trochu ovocná, základ krém Nivea
- ľahšia konzistencia ako krém, skoro ako telové mlieko
- Veľmi príjemný telový krém s peknou a nevtieravou vôňou. Spolu s inými výrobkami výborný. Ja kupujem aj deodorant a telový sprej.
Príjemný, ľahko roztierateľný, vstrebateľný krém. Pri pravidelnom používaní postihnutého miesta vidno zlepšovanie stavu.
- nádherná vôňa
- príjemný na pokožke
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »