Najnovšie recenzie zo sekcie Telové krémy
Veľmi príjemné telové mlieko, objednávam opakovane
- dobra cena
Kvalitný výrobok.
Výborná cena.
KVALITA
Uriage Xémose relipidačný upokojujúci krém pre veľmi suchú citlivú a atopickú pokožku Nourishes, Protects, Soothes Itching Sensations 200 ml
Výborný krém pre suchu pokožku, použila som veľmi suché ruky až atopicke a hneď po prvom použitý boli krásne a hebke.
Krém je jemný a dobre vonia.
Skvelá vôňa
- Dobre sa vstrebáva
- Dobrá cena
- Na vôňu si treba zvyknúť :-)
Telové mlieko sa dobre rozotiera, krásne voní a čo je najdôležitejšie zanechá pokožku hydratovanú, pretože vytvorí na pokožke ochrannú vrstvu. Dlhšie trvá než sa vsiakne do pokožky, ale to nie je problém.
- ošetrí ultra suchú pokožku
- manžel ho používa celú zimu na tvár a strnisko, vonia ako kokoska, bráva si ho aj keď ide lyžovať
- perfektný darček, a neviete čo kúpiť - tento krém sadne každému
- nie je hustý ako ztuhnuté kokosové maslo, ale naopak ako napr. zubná pasta, takže žiadne zápasenie a vyškrabavanie sa nekoná, super.
- vonia tak úžasne, že ho budete chcieť zjesť
na detské odreninky a modrinky, na bruško mamičkám vo väčšom balení, na suché líca a tvár turistom, na lakte aj ruky, na hebulinký dekolt a krk, jednoducho na všetko a vždy.
- Okamzite upokoji suchu pokozku a rychlo ju regeneruje
- [email protected]
- Som veľmi spokojna s ponukou
- Krem je presne taký ako píšu zloženie výrobku.
viacnásobne mi pomohol a pomáha pri bolestiach v kĺboch, +krásne vonia
vôňa, konzistencia
- Pekne vonia a dobre sa rozotiera po pokožke.
Výborný zimný krém s príjemnou citrusovou vôňou. Nelepkavý a pocit ošetrenej pleti pretrváva dlhé hodiny. Jediné, čo by som uvítala je väčšie balenie a iný typ uzáveru, ale to je úloha pre výrobcu.
Výborný a má aj príjemnú vôňu.
Odporúčam
Este nevyskusany.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »