Najnovšie recenzie zo sekcie Telové krémy
krém vyhovuje na pokožku s ranou.
- je super
- Ok
Výborne dodá chýbajúcu vlhkosť.
Tento produkt zatím nepoužívám, až zdelam načate♀️
Vona jemna skoro necitit a neurcita, takze kto ma rad velmi jemnu parfumaciu. Je to skor telove mlieko ako krem. Konzistencia vodnatejsia ako hutnejsia. Urcite neodporucam na zimne mesiace skor na leto a vobec neodporucam suchsej pokozke.
- neutrálna vôňa
- pokožku hydratuje
- bez následného pocitu suchej kože
- pocit mastnoty
Indulona mi vyhovuje ako jeden z mála produktov. Po nakrémovaní neprichádza pocit suchej pokožky s nutnosťou opätovného natretia. Iné druhy sú skôr napr. s olivovým olejom sú skôr ako na báze vody a ruky sú hydratované ako mokré a nie mastne hydratované.
- Krásna vôňa
Krém je trošku hutný, viac by som ho odporúčala na zimu
- Výborný na akúkoľvek suchú pokožku a zároveň liečí pokožku
Príjemná vôňa a konzistencia
Krém má výbornú konzistenciu , je lepší ako som si ho predstavovala
- Poznam zn.tychto produktov. Som s nimi velmi spokojna. Nemusím ich chodit kupovat do Talianska
- príjemná vôňa, mám príjemný pocit po použití
- Dobrá kvalita
Skvelý na suchú pleť
- Príjemná vôňa.Dobrá konzistencia a vstrebateľnosť.Vhodný aj na veľmi suchú pokožku.
- Nič
Použitie aj na veľmi suchú pokožku.Vôňa ako ostatných výrobkov,teda možno ich použiť spolu.Používam parfum aj dezodorant spolu s krémom.Jemná vôňa,nevtieravá.
- Hustota a úžasná vôňa
- Výborne balenie, a s výrobkom som veľmi spokojna
Príjemná jemná vôňa, ľahko sa nanáša, hebká pokožka po použití. Aj pre citlivú pokožku je vhodný.
Příjemný krém na celé tělo.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »